Over Eurofresh

25 jaar expertise binnen de foodbranche

Met innovatieve voedingsconcepten assisteren wij foodprofessionals in hun missie naar optimale klanttevredenheid. Vanuit ons magazijn in Lommel leveren we in heel België en Nederland aan delicatessenzaken, horeca, winkels en grossiers in België en Nederland. Sinds 1994.

Eurofresh onderscheidt zich door te denken in conceptvorm. De consument verleiden met jouw versassortiment. Daar gaat het om. Elke dag opnieuw. Dit is een stappenplan waarin we jou graag begeleiden. Van heerlijke recepten tot de juiste verpakking voor take-away. Wij denken met jou mee.

Meer dan 10.000 redenen om voor Eurofresh te kiezen.

Het draait bij ons altijd om de klant. Dat was het vertrekpunt voor onze partnership met Horeca Van Zon.

Doordat je via Eurofresh ook alle artikelen uit het Horeca Van Zon assortiment kunt bestellen, heb je toegang tot meer dan 10.000 producten. Food en non-food. Ook meer dan 2.000 diepvriesartikelen. In 1 overzichtelijke bestelling.

Vermijd verschillende bestelbonnen, leveringsmomenten en facturen bij even veel leveranciers. Eurofresh is de totaaloplossing voor jouw delicatessenzaak.

1 leverancier. 1 bestelling. 1 levering. 1 factuur. Want voor jou maken we het zo comfortabel en efficiënt mogelijk!

Sterke merken werken

Versterk je merk door veelgebruikte producten te personaliseren. Dit kan al vanaf zeer kleine hoeveelheden. Denk aan peper- en zoutmolens of extra vergine olijfolie met jouw logo, naam en contactgegevens op. Eyecatchers die een blijvende indruk nalaten.

Of je nu een winkel of horecazaak runt, deze producten onderscheiden je van je conculega’s. En maken van jouw merk een ècht sterk merk, een begrip in de streek.

Vragen, opmerkingen of wil je gewoon hallo zeggen?

Mail naar info@eurofresh.be
Bel naar +3289/46.93.80
Of check onze social media pagina's!