Gepersonaliseerde
producten op maat
van foodprofessionals

Contacteer ons

Jouw bedrijf, jouw merk!

Versterk je merk door veelgebruikte producten te personaliseren. Dit kan al in kleine oplages! Denk aan peper- en zoutmolens of extra vergine olijfolie met jouw logo, naam en contactgegevens op. Eyecatchers die een blijvende indruk nalaten.

Of je nu een winkel of horecazaak runt, deze gepersonaliseerde producten onderscheiden je van je conculega’s. En maken van jouw merk een ècht sterk merk, een begrip in de streek.

Huisstijl wat? Huisstijl wie?

Waarom inzetten op de herkenbaarheid van jouw zaak zeg je? Een logo (samen met andere elementen als gebruikte kleurencombinaties en lettertypen) is onderdeel van jouw huisstijl. Deze huisstijl zorgt ervoor dat klanten jouw zaak gemakkelijk kunnen onderscheiden van andere zaken. Bekijk het als een soort visuele identiteit dat je je zaak geeft.

Een doordachte huisstijl zal dus altijd een stapje voor hebben op concurrentie. Iets om voldoende aandacht aan te besteden dus! Heb je nog geen logo? Geen probleem. Onze grafische afdeling werkt een op maat gemaakt logo uit voor jou tegen een zachte prijs.

vanaf 72 molens

De ongezouten
waarheid

Over onze vernieuwde en verbeterde
gepersonaliseerde zout- en pepermolens

Wat onze klanten zeggen

Als slager zet ik regelmatig acties op met onze eigen producten. Een vaak voorkomende actie was onze biefstuk actie. Wanneer klanten 4 biefstukken kopen krijgen ze er een 5de gratis bij. Mijn klanten vinden dit leuk maar na het consumeren van deze maaltijd blijft mijn actie niet meer hangen.

Toen ik bij Eurofresh de pepermolens bestelde met mijn logo, in mijn huisstijl, heb ik mijn actie veranderd in: 4 biefstukken kopen - ontvang één gratis (gepersonaliseerde) pepermolen met mijn logo op. Hierdoor heb ik de zekerheid dat ik de komende maand bij elke maaltijd bij mijn klant in de keuken kom te staan. Deze dagelijkse herkenning geeft vertrouwen bij mijn klanten en hierdoor creëer ik een sterke verbondenheid met mijn cliënteel.

Contacteer ons

Keramische molen

Nieuw en verbeterd keramisch grindsysteem. In een strakke en moderne verpakking. Slijtvast. Duurzaam. Nog handiger in gebruik.

Ervaar de robuustheid van dit krachtig systeem.

Kwalitatievere labels

Innovatie. Daar leven we voor.

Onze vernieuwde labels doorstonden de meest veeleisende kwaliteitscontroles. En slaagden met glans. Beschikbaar zowel in kleur als transparant.

Onze beste labels ooit.

Maatwerk

Onze grinders worden met liefde en zorgvuldigheid samengesteld. Echt maatwerk. Van mensen. Voor mensen.

vanaf 72 molens

De heilige kruidige
drievuldig-heid

Contacteer ons

Grill mix

Zeezout, rode peper, zwarte peper, pili-pili, mosterd, groene paprika, ui, gerookte paprika, koriander, knoflook, rozemarijn, laurier, komijn, zonnebloemolie

Mediterrane mix

Zout, zwarte peper, witte peper, koriander, knoflook, venkel, basilicum, zonnebloemolie

Wok mix

Zout, zwarte peper, sjalot, knoflook, MOSTERDzaad, basilicum, peterselie, dragon, pili-pili, zonnebloemolie

vanaf 60 flessen

Ongelofelijke
olijfolie

Pure, eerlijke smaken: wij houden ervan! Een eenvoudig stukje brood gedoopt in een eersteklas olijfolie is een ware traktatie. Niet voor niets is de mediterrane keuken een van de meest gezonde van de hele wereld.

Aan de basis ervan ligt zonder enige twijfel olijfolie. Deze extra vergine olijfolie, om precies te zijn! Gemaakt van de lekkerste olijven uit Spanje mag deze olijfolie niet ontbreken in uw assortiment.

Wat onze klanten zeggen

Als versspeciaalzaak heb ik jarenlang verschillende merken olijfolie verkocht. Helaas kwam ik er snel achter dat ik telkens weer opnieuw de speelbal was voor deze merken. In hun ogen was ik makkelijk toegankelijk om hun nieuwe “exclusieve” olijfolie aan te bieden. Doordat ik een bepaalde exclusiviteit kreeg, was het mijn verantwoordelijkheid om hier ook groots mee uit te pakken.

Elke keer opnieuw zag ik dat wanneer ik een leuke omzet hierin had dat de supermarkt om de hoek ook plots diezelfde olijfolie, in hetzelfde flesje, met hetzelfde label als mij verkocht. Natuurlijk tegen een veel betere prijs. Mijn leverancier stond dan zelf met de rug tegen de muur zei hij want een supermarkt besteld per pallet en ik slechts per doosje.

Door in gesprek te gaan met Eurofresh ben ik nu al enkele jaren een erg kwalitatieve olijfolie aan het verkopen met mijn naam, mijn logo en mijn contactgegevens. Hierdoor heb ik de volledige controle over waar mijn product verkocht mag worden, tegen welke prijs en bovendien met een erg gezonde marge. Nooit of te nooit zal ik nog omschakelen naar een of ander merk met grote beloftes in exclusiviteit.

Contacteer ons

1. Olijfolie 250ml

Aantal per soort 60 stuks

2. Olijfolie 500ml

Aantal per soort 60 stuks

vanaf 240 zakjes

Kiezen is verliezen

Wat onze klanten zeggen

Wanneer klanten bij ons een tapasschotel kopen, geven we hen altijd een gepersonaliseerd zakje dipstokjes mee. De dipstokjes op zich zijn sowieso al een goede aanvulling op de tapasschotel zelf. Hierdoor belanden zij met quasi zekerheid in het centrum van de belangstelling. Namelijk in het midden van de tafel!

Contacteer ons

Knoflook & basilicum

De combinatie van basilicum, knoflook en een krokante bite maken dit mediterrane zoutje onweerstaanbaar lekker.

Naturel smaak

Een krokante bite maakt dit mediterrane zoutje onweerstaanbaar lekker.

vanaf 240 zakjes

The one and only
Graanwafel

Ontdek deze heerlijke krokante graanwafels. Combineer ze met alle mogelijke ingrediënten en creëer zo eindeloos lekkers als ontbijt, lunch of snack. Onze graanwafels zijn artisanaal gemaakt en bevatten geen kleurstoffen of conserveermiddelen!

Mogelijk vanaf 48 dozen. 8 zakken per doos.

Contacteer ons

zoals gezien bij Weight Watchers